4 Temmuz 2013 Perşembe

Ayşegül ve Ömer Evlendi!



Muhteşem gelinliğiyle denize giren bir gelin... Çekimi düğünden sonra yaptığımızı söylememe gerek var mı bilmiyorum :) Hangi gelin düğün öncesi Pronovias gelinliğiyle sulara dalabilir ki?!

Ömer, yani damat, çoook eski arkadaşım. Onu çok iyi tanıdığım için evlenmesinin bir mucize olduğunu söyleyebilirim. Müzmin bekar olarak hayata devam edeceğine ben uzun zaman önce inanmıştım, o derece. Neyse ki karşısına Ayşegül çıktı da, Ömer'in evliliğe, çoluk çocuğa bakış açısı değişti. Hep söylerim zaten; evlilik tek başına düşünülecek bir şey değildir, ancak bir insan evliliği düşünmenize sebep olur...

Ayşegül ve Ömer ile düğün fotoğrafları ile ilgili ilk konuşmamızda karar verdik çekimi düğünden sonra yapmaya. Ayşegül "o gün hem stresli olurum hem de telaş içinde bir çekim olmasın, balayından sonra rahat rahat çekim yapalım" dedi. Böylece "geç mi kaldık, gelinlik mi kirlendi" gibi sıkıntılar olmadan, gayet rahat, gayet keyifli yaptık çekimi. Uzun zamandır gönlümden geçen fotoğrafları da (denizin içindekiler oluyor) çekmiş oldum sayelerinde :)











Daha fazla fotoğraf için; www.facebook.com/DogumDugunFotograflari